Ellen Peterson i Kanada har 16 par Calous!

Möt en av våra mest trogna kunder.

Jag började ha träskor när jag var 1,5 år. Mitt första par svenska träskor fick jag av min farmor och farfar när jag var hos dom i Småland, julen 1964. Skorna var vita med träsula, jag fick också ett par svarta. Jag tror att jag gillade dom för de var så lätta att glida i och ur, och för att jag fått dem av mina farföräldrar. Jag kommer också ihåg att vi varje år mätte fötterna och skickade storleken till mina farföräldrar så att dom kunde köpa större träskor tills jag och mina syskon skulle besöka dem i Småland under sommaren. Vi fick alla typer av mönster och färger. Än idag använder jag träskor för komforten och stilen. Jag älskar utseendet och den svenska traditionen.

Vad är det bästa med dina Calous?

Jag blev kär i Calou under ett besök i Sverige sommaren 2012, jag köpte min första träskor Knyta och Gabriella på Ebbe's Butik i Malmö.

Jag älskar Calous modeller, den bredare runda tån och den mjuka vadderade sulan som gör skorna så sköna! Jag använde mina Gabriella varje dag tills jag fick ett hål i tån!
Calou har fantastisk komfort och passar så bra till allt. Jag har köpt flera par Calous och får ofta frågan av folk på gatan var jag köpt mina snygga skor. De är stilrena, bekväma och det är så lätt att använda dessa underbara skor hela dagen. Jag älskar slip-ins och skor med remmar, både höga och låga klackar, alla är superbekväma. Doris boot är också en favorit, hmmmm ... så många ... alla favoriter!

När använder du dina träskor?

Jämt ... de är mina favoritskor! Ungefär som en favorittröja eller favoritjeans. Jag är lärare och kan ofta stå och gå hela dagen, då är dom perfekta. Och jag tar med dom när jag reser. Träskorna är mjuka och den böjbara sulan är så skön, de har vackert läder och en modern klassisk design som speglar den traditionella svenska träskon, absolut perfektion!

Har du några idéer du kan ge oss för framtida modeller?

Fortsätt bara göra det ni gör, era skor är underbara!
Designen, komforten och det moderna utseendet. Jag har älskat svenska träskor sedan 1965 och när jag upptäckte Calou ”non wood” träskor 2012 var jag fast, Calous träskor kommer alltid att vara min favoritsko!