En hälsning från New York

Vi fick en hälsning från en av våra kunder som befinner sig i New York (närå, vi är inte alls avundsjuka) Vi tackar för de härliga bilderna och det fina omdömet av våra träskor.

Tack Marie, och njut av staden som aldrig sover!

Hej Calou,

Jag måste bara få tala om hur bra era skor är! Jag har nu varit i NY i några veckor, och självklart packade jag med några av mina skönaste skor, för jag visste ju att här kommer det bli många steg om dagen! J Jag hade ju gärna tagit en resväska med bara skor, men det funkar ju liksom inte, det är ju en hel del annat som ska med, så jag fick prioritera hårt. Förutom sneakers, så blev det Tess i guld, som jag haft ett par säsonger och så er nya modell Vanja som jag verkligen älskar, sååå coola och snygga till allt! Och de är såååå sköna att gå i, inga problem på hela dagen! Jag har verkligen testat vad era skor tål de här veckorna och ni ska vara stolta över att ni har tagit fram en så skön och mjuk träsko, som funkar att gå i hela dagen. Träskor känns också helt rätt i NY, jag ser många som har det till alla möjliga outfits. Folk är så coola här, men jag har också fått en del komplimanger på stan, det är de bra på i USA, att tala om när de ser något de gillar. Nu ska jag njuta av stan någon vecka till sen åker vi hem till sommaren i Sverige. Take care!

/Hälsningar Marie