Sneak peak på sommarens modeller

Det är kanske inte den härligaste tiden på året just nu, om man inte bor lite längre norr ut i Sverige förstås, där det finns snö och man kan åka skidor. Längre söderut är det varken vår eller vinter utan bara ingenting just nu. Så vi drömmer oss bort till den där härliga tiden som trots allt snart är här, våren och sommaren.

När man som vi jobbar med mode ligger man alltid steget före. Vi går på mässor för att få inspiration, för att hitta nya härliga skinn till våra träskor och för att hålla koll på kommande skotrender. Ett år i förväg planerar vi för vår kommande kollektion av träskor, sandaler och boots. Vi väljer skinn, sulor och detaljer som känns rätt för säsongen och utifrån det designar vi våra nya modeller. Vi tar fram provskor så att vi ser att designen blir som vi tänkt, testar och förbättrar om det behövs. Feedback från kunder är också en viktig del i vårt arbete med nya kollektioner. Noggrannhet är A och O, vi tummar inte en millimeter på kvalitet och komfort när vi producerar våra träskor. Våra skor ska vara sköna att gå i, mjuka och sviktande, och de ska hålla länge.

Så medan kylan håller ett grepp om vårt avlånga land passar vi på att ge en liten föraning om sommaren som väntar, med några drömmiga bilder på ett urval av vårens och sommarens träskomodeller från Calou! Inom kort kan du ”förboka” din favorit!