Tietosuojakäytäntö

Tässä koskemattomuutta ja markkinointia koskevassa politiikassa kuvataan, miten Calou AB pyrkii varmistamaan, että koskemattomuutesi on suojattu, kun käytät palveluitamme. Politiikkamme määrittää, miten henkilötietojasi käsitellään ja suojataan. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Calou AB:n asiakkaita verkkokaupassa sekä uutiskirjeen vastaanottajia.

Vastuu henkilötiedoistasi

Calou AB on vastuussa henkilötiedoista, jotka lähetät meille ostosten ja muun yhteydenpidon kautta. Olemme vastuussa henkilötiedoistasi GDPR:n (General Data Protection) mukaisesti, Asiakkaana sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä Datainspektionenille, jos uskot, että henkilötietojasi on käsitelty väärin.

Milloin keräämme henkilötietoja sinusta?
Tiedot, jotka annat meille
Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka annat meille oston yhteydessä, uutiskirjeeseemme rekisteröitymisen yhteydessä, kilpailuihin osallistumisen yhteydessä, digitaalisten kanaviemme käytön yhteydessä tai otat meihin muutoin yhteyttä.
Palvelujemme käytön yhteydessä kerätyt tiedot
Kun vierailet verkkosivuillamme, tallentuu tietoa siitä, millä sivuilla vierailet ja miten parannat sivustolla. Käytämme esimerkiksi Google Analyticsia tallentamaan tietoja esimerkiksi käyttöjärjestelmistä, selainversiosta, IP-osoitteesta, evästeistä ja yksilöllisistä tunnisteista.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Meille lähettämiisi henkilötietoihin voi sisältyä yhteystietoja, syntymäaika ja maksutiedot. Saatamme kerätä tiettyjä henkilötietoja myös ulkopuolisilta kumppaneilta, kun tarvitsemme esimerkiksi luottotietoja.

Pääsy henkilötietoihin

Tietosi tallennetaan tietokantaamme, johon vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy kirjautumalla sisään. Emme koskaan välitä tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille. Kolmansille osapuolille välitettyjä tietoja käytetään ainoastaan edellä mainittujen palvelujen tarjoamiseen sinulle, kuten kortti- ja laskunmaksuun, tavarantoimituksiin liittyville rahdinkuljetusyrityksille, uutiskirjeiden jakeluun liittyville mediatoimistoille ja luottotieto- tai perintätoimistoille luottotietojen paljastamisen tarkistamista, henkilöllisyyden tarkistamista ja saatavien perintää varten.

Henkilötietojesi käyttö

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Käsitellessämme tilauksia ja palautuksia verkkokaupassamme
  • Toimitustilaa koskeviin tekstiviesti-ilmoituksiin
  • Yhteydenottoon muiden toimitusta koskevien tietojen saamiseksi
  • Kun lähetämme tarjouksia uutiskirjeiden muodossa
  • Analysoidessamme ostotottumuksia voidaksemme tarjota sinulle relevantteja tarjouksia ja tietoja.
  • Vahvistaaksemme, että olet lain mukaan alaikäinen, jotta voit tehdä ostoksia verkossa.
  • Kun mainostamme järjestämiemme kilpailujen voittajia.
  • Kyselyjen yhteydessä palveluidemme ja tarjoustemme parantamiseksi.
  • Sivustomme väärinkäytön tai muun epäasianmukaisen käytön estämiseen tähtäävää työtä varten.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää milloin tahansa tietoja sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista. Jos tietosi ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai epäolennaisia, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Emme voi poistaa tietojasi, jos tietojen säilyttämiseen on lakisääteinen vaatimus, kuten kirjanpitosäännöt, tai jos tietojen säilyttämiseen on muita perusteltuja syitä, kuten maksamattomat velat. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi siihen, että voimme käyttää tietoja markkinointiin, peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen verkkosivustollamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä lähettämällä kirjeen, sähköpostia tai soittamalla. Katso yhteystietomme.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin olet meille aktiivinen asiakas. Poistamme tietosi viimeistään 2 vuoden kuluttua viimeisestä ostoksestasi, jos et halua pysyä rekisterissämme.
Poikkeuksia tehdään sellaisten tietojen osalta, jotka meidän on tallennettava lakien ja asetusten noudattamiseksi.

Huomaa, että jos pyydät olla vastaanottamatta uutiskirjettämme, meidän on säilytettävä kopio sähköpostiosoitteestasi estettyjen sähköpostiviestien listalla, jotta et saa tulevaisuudessa ei-toivottuja sähköpostiviestejä.

Evästeet

Calou käyttää evästeitä salliakseen ostokset verkkokaupassamme. Jos siis estät evästeet, et voi tehdä ostoksia sivustollamme. Ilman evästeitä voit kuitenkin edelleen selata verkkosivujamme.

Miten käytämme evästeitä?

Käytämme Google Analyticsia, joka myös asettaa evästeitä, jotta voimme kartoittaa kävijöidemme sivuston käyttöä. Myös AddThis-toiminnolla varustettuihin sosiaalisen median linkkeihimme, esimerkiksi Facebookiin, Google+:aan ja Instagramiin, sisältyy evästeitä.

Linkit
Sivusto calou.se voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme hallitse. Emme ole vastuussa näiden sivustojen yksityisyydestä tai sisällöstä, mutta tarjoamme näitä linkkejä helpottaaksemme kävijöitämme löytämään lisätietoa tietyistä aiheista.
Yksikään meidän tai kolmannen osapuolen evästeistä ei sisällä tunnistetietoja.

Kolmannen osapuolen evästeet
Voimme käyttää evästeitä myös nähdäksemme, mitä kohteita etsitään eniten ja tarjotaksemme automaattisia tuotesuosituksia.

Pitääkö minun sallia evästeet?
Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa kävijän tietokoneelle. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, jotta kävijä voi käyttää erilaisia ominaisuuksia. Evästeen sisältämiä tietoja voidaan käyttää myös seuraamaan käyttäjän selailua samaa evästettä käyttävillä verkkosivustoilla.

Henkilötietojen rekisterinpitäjä

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttäsähköpostitse osoitteeseen info@calou.se tai postitse alla olevilla yhteystiedoilla:

Calou AB
Carina Ek Werderitsch
Sigtunagatan 7
113 22 Tukholma
Sweden