FRAKT OCH LEVERANS

Sverige: Vi skickar med Dhl Service Point och leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar.

USA: Vi skickar med UPS till EU eller FedEx till övriga länder utanför Europa och leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar.

Fri frakt för ordervärde som överstiger 1500 Sek annars är fraktkostnaden 79 kr.

TULL OCH SKATTER

Alla priser som visas på Calou Stockholms webbplats www.calou.se, är inklusive moms, i enlighet med tillämplig lagstiftning.
Observera att om en beställning skickas till ett land utanför EU kan eventuella importtullar och skatter tillkomma, vilka debiteras när försändelsen når din leveransadress.

Du är själv ansvarig för betalning av sådana importtullar och skatter. Importtullar och skatter kan ej återbetalas av Calou vid ev retur.

EU: Inga tullkostnader

USA: Inga tullkostnader på köp under 800 USD

BYTEN OCH ÅTERBETALNINGAR

Du är välkommen att lämna tillbaka varan för återbetalning eller byte om du så önskar. Varor bör returneras inom 30 dagar efter leverans tillsammans med returformuläret. Se till att dina varor returneras nya, oanvända och med Calous förbackning samt skyddas med skyddsemballage. När vi fått returen till lagret krediteras fakturan från Klarna eller återbetalning sker. Detta tar normalt 10-12 arbetsdagar. Kostnaden för returfrakten med returfraktsedeln är 79:- inom Sverige.

Önskar du göra byte gör du en ny beställning i webshopen och vi återbetalar dig när returen kommer till vårt lager.

Reavaror kan endast bytas eller ersättas med presentkort.

Outlöst paket

Om du inte hämtar ut din vara och paketet sänds i retur förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga fraktkostnader, kostnad 300:-. Det är dessvärre mycket dyrt med returfrakter, så kom ihåg att hämta ut ditt paket.

KÖPVILLKOR OCH INFORMATION

Betalningsalternativ

Vi accepterar de flesta betalningar såsom Visa, Mastercard , betalning via PayPal eller med Klarna faktura.

Säkerhetsinformation

Calou har ingen tillgång till information om ditt kort eller bankkonto. Butiken ligger på en säkerhetsserver (SSL) som är standard för säkra kommersiella transaktioner.

När tar vi emot er betalning?

Vid kortbetalning så debiterar vi ert kort när ni har checkat ut i kassan på webshopen och ordern har blivit bekräftad.

Orderbekräftelse

När din order har tagits emot av oss kommer du att få en bekräftelse via mail till den e- postadress som du har angivit vid din beställning. Om du inte har mottagit något e-mail ber vi dig kontakta oss.