Vanliga frågor

KAN JAG RETURNERA VARORNA OM DE INTE PASSAR?

Absolut, oanvända varor kan returneras för utbyte eller återbetalning. Om du vill byta dina träskor måste du göra ett nytt köp online. Observera att vi inte står för fraktkostnaden för de returnerade skorna.

Vi ber helt enkelt att du provar skorna på en ren golvyta tills du är säker på att du vill behålla dem, och att du returnerar dem i dess originalförpackning utan skador på skokartongen. Varor med smutsiga sulor eller skadade eller saknade förpackningar kommer att avvisas och returneras till avsändaren.

HUR KAN JAG GÖRA ETT BYTE?

Om du vill byta dina varor måste du skicka tillbaka dem för återbetalning och göra ett nytt köp online.

JAG HAR JUST LAGT EN BESTÄLLNING, VAD NU?

Dina skor håller på att packas och du kommer att få en orderbekräftelse till den e -postadress du angav vid köpet och ett nytt meddelande när din beställning skickas.

VAD ÄR EN PRE ORDER?

Ibland blir vi så glada och ivriga att kunna presentera en ny modell innan fabriken är färdig med att göra dem. När du förbeställer en sko betyder det i princip att du köper skon nu men den kommer att skickas lite senare. Det är precis som en vanlig beställning och du kan fortfarande returnera dem om de inte passar.

NÄR KOMMER MIN BESTÄLLNING ATT SKICKAS?

Din beställning skickas från vårt lager inom 48 timmar efter att den lagts. Observera att vi är ett litet team så vi skickar inte på helger eller helgdagar.
För EU och USA är leveranstiden med UPS och Fed Ex 2-6 arbetsdagar.

SKICKAR NI INTERNATIONELLT?

Ja det gör vi! Observera att tullavgifter och / eller importtullar inte ingår i det pris du betalar i kassan. Tull  och avgifter debiteras av transportören efter att din beställning har skickats och kan variera från land till land. Om du av någon anledning vill returnera dina varor står inte Calou för tull, importkostnader eller skatt som är betald utanför EU.

VAD ÄR FRAKTKOSTNADEN?

För EU är kostnaden 15 euro. För beställningar över 100 euro är gratis.
För USA och Kanada är kostnaden 19 euro/24 USD. För beställningar över 120 Euro/ 150 USD är gratis.
För Sverige är kostnaden 69 SEK men gratis om ordervärdet är mer än 1000 Sek.

BETALNINGAR

Säker och pålitlig betalning med: Visa, Mastercard, American express, Klarna och Paypal m.fl.

VILKA TRANSPORTÖRER ANVÄNDER NI?

För EU använder vi UPS, för USA Fed Ex och i Sverige DHL.

HUR KAN JAG SPÅRA MIN BESTÄLLNING?

Du kommer att få en e -postbekräftelse med en länk till spårningsnummer när paketet har skickats.

KAN NI INFORMERA MIG NÄR VARORNA ÄR UTSÅLDA OCH KOMMER IN IGEN?

För slutsålda modeller, klicka på "meddela mig när tillbaka" på produktsidan eller skicka oss ett e -postmeddelande på order@calou.se så kommer vi meddela om de kommer tillbaka i lager eller inte.

KAN JAG ÄNDRA ELLER AVBRYTA MIN BESTÄLLNING?

Ring oss eller skicka ett e-postmeddelande så snart du har gjort din beställning så gör vi vårt bästa för att uppdatera ordern. 

HUR ÄR PASSFORMEN?

Vi har alla olika fötter så passformen tenderar att variera beroende på modell. Våra skor passar i allmänhet normala till breda fötter men vissa kan kännas smalare. Vi har rekommendationer för varje modell som du kan se på varje produktsida. Du kan också kika på vår storleksguide för mer allmän information. 

HAR NI HALVNUMMER?

Våra skor tillverkas i endast helnummer och vi rekommenderar att ta den större storleken.

HÄNDER DET ATT NI REAR?

Vi har inte rea så ofta, men om du vill bli informerad om när så kan du skriva upp dig på listan för nyhetsbrev. Våra nyhetsbrevsprenumeranter blir först med att få information om nya produkter och eventuell rea.